iMAGES by ALIFF AFIQ

Wedding 2006

Posted in Wedding by aliffafiq on 07/31/2008

Assalamuallaikum & Hello
Ini gambar wedding pertama yg aku ambil masa dpt kamera slr pada tahun 2006 bersama Shah Painface di Johor Bahru.Masa ni susah sebab aku & shah tak mempunyai speedlight dan terpaksa pakai apa-apa shj cahaya yang ada.Hanya Tuhan shj yg tahu betapa nervous+takut kami ketika itu.

Terima Kasih pada Sharifah & Khairul kerana mempercayai kami walaupun ketika itu kami hanya tahu aperture,f stop atau mungkin ISO sahaja.

ps/:tukar lens pun kurang pasti

ALIFF AFIQ
more photos: flickR
freelance photographer

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. PAINFACE said, on 08/11/2008 at 10:19 AM

    giler wey alep kita time nih! haha
    dah lepas amek gambar, kena sound plak. haha
    baru2 belajar dlu kan. skang ko dah pawer…

  2. aliffafiq said, on 09/09/2008 at 2:41 AM

    tu lah,gila lah time ni.hail to the Johorian!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: