iMAGES by ALIFF AFIQ

Nadia & Arrief (V.1)

Posted in Wedding by aliffafiq on 08/20/2008

Batu Pahat,Johor pada 25May 2008.

Lama punya gambar baru sekarang aku nk update dkt wordpress ni.Pengantin ni juga seorang wedding photographer (nadia-studio) jadi susah jugak nk ambil gambar bagi sedap mata memandang.Ye la, angle ni tak kena, tu tak kena(kata si pengantin) tapi kami tetap membuat kerja dengan tekun. Seawal 6 pagi aku & uncle amy dah bergerak dari Sunway.Rumah pengantin memang dalam sedalam-dalamnya.Baru aku tahu di batu pahat ni banyak parit.

Akhir kata dari aku “Majulah Batu Pahat & Parit Se-kawasanya”🙂

Selesai acara bersanding semua kami keluar utk outdoor shooting.Basikal dibawah ini kami pinjam/curi dari nenek di kawasan itu.Tapi lepas kami pakai, basikal itu tidak lagi mempunyai angin. Nenek & cucunya terpaksa menolak basikal hingga ke rumah.Maaf

*menolak dengan muka yg masam/penat/marah*

ALIFF AFIQ
more photos: flickR
freelance photographer | your friends & family

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: