iMAGES by ALIFF AFIQ

Ruzie & Mahathir

Posted in Wedding by aliffafiq on 12/26/2008

Sibuk tapi nak update jugak.

Bila bosan takda gambar baru nk upload atau dishoot atas kesuntukan masa, bukak la cd-cd gambar lama dulu2, tengok-tengok kot ada gambar yang boleh diupload.Terjumpa pulak CD wedding di kelana jaya ni.Wedding ni seingat aku first wedding Kameradansa shoot, officially for wedding.Terima kasih pada Zam yg mempercayai kami (Kameradansa) untuk amek gambar wedding sister dia, walaupun kami tersangatlah amatur ketika itu.

Sekarang diorng dah ada baby perempuan.hehe, sungguh cepat masa berlalu.Rasa macam baru semalam amek gambar wedding ni.Apa-apa pun, there always a starting point for everything kan?🙂

ALIFF AFIQ
more photos: flickR
freelance photographer | your friends & family

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. d50forlife said, on 12/26/2008 at 4:14 AM

    ko memang tak pernah menghampakan😛
    lawa2 siol

  2. aliffafiq said, on 12/26/2008 at 4:34 AM

    d50forlife : tq abang zaxx.bila nk belanja makan? hehe

  3. d50forlife said, on 12/26/2008 at 5:46 AM

    awat aku banja lak
    korang masyuk kot..hehehe

  4. aliffafiq said, on 12/26/2008 at 6:44 AM

    d50forlife : ala, kau lagi masyuk.al radj kot!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: