iMAGES by ALIFF AFIQ

Dilla & Yusof’s Reception

Posted in Wedding by aliffafiq on 08/03/2009

Ini adalah entry terakhir wedding aku sebelum puasa bermula lagi 2 minggu.Alhamdulillah sepanjang bulan 7 & 8 ni ada shj job yang masuk.Selepas ini nk berehat sebentar dan bercuti ke pulau-pulau sebelum kembali sibuk selepas puasa & raya.

Oh ya, minggu depan convocation aku di university, jadi marilah datang beramai-ramai memeriahkan ya?

“Currently Listening To : Are You Lightning? -Nada Surf ”

ALIFF AFIQ
more photos: flickR
contemporary wedding photographer | your friends & family

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Rahami said, on 08/04/2009 at 12:38 PM

    gambar yg last tu trade mark akim tu..
    CLS..
    hehe

    • aliffafiq said, on 08/04/2009 at 12:40 PM

      hehe itulah.
      idea hakim

      • hakim said, on 08/05/2009 at 7:08 AM

        Pembetulan. Sebenarnye gmbar tu idea pengantin sendiri.

  2. dynatbaek! said, on 08/05/2009 at 1:10 AM

    nak sebok semeta:D
    alep! nk gmba😀

  3. sis dilla said, on 08/06/2009 at 2:29 PM

    ehem.. alamak nampak huduh skali..xterkejut ngat.. dh ponat giler.. bile nk dpt cd ni.. aa xsabar.. moh jemput ke jengka..

    ape pon best lagu “lagu cinta, lagu jiwa” thanks tuk aliff n aqim.. korang mmg besttt..

    • aliffafiq said, on 08/08/2009 at 2:43 AM

      terima kasih kak dilla, kalau ada acara karaoke lg, jemput la kitorang ya😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: