iMAGES by ALIFF AFIQ

Metalasia Reunion 2010

Posted in Portrait by aliffafiq on 01/04/2010

Mula-mula dpt offer dr Syahid untuk shoot bersama, aku mcm tak percaya.Betul ke aku dpt shoot band epic metal tanahair ni ? sebab dulu asyik dengar lagu Silantra je, tak pernah termimpi pun boleh jumpa diorang dan berborak apatah lagi untuk shoot satu band. Setelah hampir 12 tahun ditubuhkan, kini mereka merancang untuk kembali mengegarkan industri muzik tanah air. Taksilap aku kata Syahid , gambar-gambar ini untuk promo Celcom.Berdebar jugak hati mula-mula nk shoot diorng , tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan mereka sangat friendly. Untuk sesiapa yg taktahu atau ingin tahu lebih lanjut tentang mereka, sila google sendiri ya?

ALL IMAGES ARE COPYRIGHTED TO ALIFF AFIQ

“Currently Listening To : Walking In The Sun -Fink”

ALIFF AFIQ
Wedding & Portrait Photographer
KameraDansa
Tel | 017 3355735
Email | aliffafiq@gmail.com
Official Website | http://www.aliffafiq.wordpress.com

9 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. oblind36 said, on 01/05/2010 at 4:10 AM

    woooohhooooo cun bro! kasi up sama itu fb kasi dorang ushar. bravo bro!

    • aliffafiq said, on 01/05/2010 at 4:33 AM

      terima kasih beb.nanti aku upload dkt FB

  2. rahami said, on 01/11/2010 at 4:09 PM

    idola nie.
    mat music berjaya

    • aliffafiq said, on 01/11/2010 at 4:40 PM

      mari jadikan idola!

  3. Maulana AmirHamzah said, on 05/03/2010 at 4:22 AM

    Aku confused le brader sama muka penyanyi Metalasia dlm foto baru tu…hehe mcm vocalist baru je…klu penyanyi baru ala kantoi le…..

    • aliffafiq said, on 05/03/2010 at 4:40 AM

      salam amir, vocalist dalam gambar ni adalah yg asal sejak mereka menubuhkan Metalasia.

  4. aieyda said, on 05/06/2010 at 5:54 AM

    aper2 pun all of ur pixx sgt cun.. saya dah puji melangit rasanyer di FB😛 all the best!

    • aliffafiq said, on 05/07/2010 at 4:33 AM

      thanks for the compliment

  5. arpeg said, on 10/16/2010 at 6:44 AM

    aku pernah lepak seteble dgn bro sam maya…nenek die org melaka


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: